Πα. Απρ 26th, 2024

Ελένη Λεβεντάκη: Είναι η ώρα να αποδείξουμε πως δε χάθηκε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

Το μέλλον του τόπου μας οφείλουμε να το διαπραγματευτούμε νέοι άνθρωποι που έχουμε όρεξη και διάθεση να προσφέρουμε, γεφυρώνοντας το χάσμα γενεών και απόψεων που είθισται να υπάρχουν μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε πως δε χάθηκε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, γιατί εμείς οι νέοι θέλουμε να κάνουμε τον τόπο μας ιδανικό και θα παλέψουμε γι αυτό!

Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά και στην ομαλή ένταξη και κοινωνικοποίηση τους. Όραμά μου είναι να δημιουργηθεί ένας τόπος στον οποίο θα έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στη ζωή είτε έχουμε ειδικές ανάγκες είτε όχι, είτε είμαστε δίποδοι είτε τετράποδοι, διότι και οι τετράποδοι φίλοι μας μάς χρειάζονται και οφείλουμε να γίνουμε η φωνή τους!

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ως Δήμαρχος Καλαμάτας θα συνεχίσει με αμείωτους και γρήγορους ρυθμούς τη θετική πορεία της πόλης μας. Στα προτερήματά του συγκαταλέγονται η μεγάλη αυτοδιοικητική του πείρα, το έργο, η αποτελεσματικότητα καθώς και το γεγονός ότι δίνει χώρο να εκφραστούν νέες ιδέες. Είναι μεγάλη μου τιμή λοιπόν, να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές με το δικό του συνδυασμό.

* Η Ελένη Λεβεντάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας με τον Θανάση Βασιλόπουλο. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στα Ειδικά Σχολεία του νομού της. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της παρακολουθώντας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις «Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή. Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης», του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.