Τρ. Απρ 23rd, 2024

Φεστιβάλ για ραδιοφωνικό σταθμό στο Μαρούσι – Ποιοι καλλιτέχνες στηρίζουν Αμπατζόγλου

Φεστιβάλ με σπάνιο υλικό και αναφορές στους Σίμο Τσαπνίδη, Γιάννη Τσαρούχη, Πάνο Κουτρουμπούση και Θόδωρο Αγγελόπουλο – Εικαστικοί καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα, διεκδικούν την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής στο Μαρούσι, και στηρίζουν την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δήμαρχου Θόδωρου Αμπατζόγλου, για την ίδρυση υπερκομματικού Ραδιοφωνικού Σταθμού.

«Εξετάζω το πώς μπορούμε να στήσουμε Ραδιοφωνικό Σταθμό για τα Β Προάστια, με έδρα το Μαρούσι» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, διευκρινίζοντας πως προτίθεται να ιδρύσει, ένα σταθμό ως αναπτυξιακό εργαλείο της πόλης, υπερκομματικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. «Με μουσικές και τραγούδια, που θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των νέων (ροκ, έντεχνο, χιπ χοπ, house, indie κ.α), αλλά και με εκπομπές για όλα τα θέματα Τέχνης».

Η πρωτοβουλία του υποψήφιου δήμαρχου, φαίνεται πως κερδίζει τους νέους. Έτσι 5 μουσικά νεανικά συγκροτήματα, και πάνω από δέκα εικαστικοί καλλιτέχνες, ανακοίνωσαν φεστιβάλ για να τον στηρίξουν.

Το φεστιβάλ στήριξης, ονομάζεται ARTΕΜΕΙΣ, και θα γίνει στις 2 και 3 Μαΐου 2019, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής (Λ.Κηφισίας 207) στο Μαρούσι. Περιλαμβάνει ροκ συγκροτήματα, έκθεση εικαστικών έργων, και performances. Τα εγκαίνια είναι την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. Η είσοδος και για τις δύο μέρες, ΔΩΡΕΑΝ.