Πε. Μάι 2nd, 2024

Η επιτυχημένη εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο χώρο του Ολυμπιακού Μουσείο, η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της νέας προέδρου Μαρίας Σαρηγιαννίδου, με θέμα «σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση» στα πλαίσια της οποίας παρουσιάστηκε η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και οι νέοι που συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές.

Ομιλητές ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Μπάμπης Τσιανάκας και ο αναπλ. υπεύθυνος, Ορφέας Γεωργίου.

Επίσης έδωσαν το παρών οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Γιώργος Λαζαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γιουτίκας, ο δήμαρχος Λαγκαδά και αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ, Γιάννης Καραγιάννης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Θοδωρής Καραιάννης καθώς και πλήθος νέοι και πολίτες της συμπρωτεύουσας.