Πε. Απρ 25th, 2024

Μιχάλης Βώβος: Ένας μάχιμος ΟΝΝΕΔίτης υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Μιχάλης Βώβος, γέννημα θρέμα της γειτονιάς του Θησείου, αποτελεί μία δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη και του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλα» στην 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων.

Από τα μαθητικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά, ενταγμένος στη ΜΑ.Κ.Ι. και μετέπειτα στη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με πλούσια δράση και πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έχοντας τη φήμη του γνήσιου και τίμιου ιδεολόγου αγωνιστή.

Είναι γνωστή η αγάπη για τη γειτονιά του και πάντα προσπαθεί να φανεί χρήσιμος κατά καιρούς μέσα από τη δράση και τις προτάσεις του για αυτή. Για αυτό και από το 2008 είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αθηναίων ενώ έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος. Όπως άλλωστε είναι γνωστή και η αγάπη του για τα παιδιά και η ενασχόλησή του με την Προσκοπική Κίνηση, της οποίας κατέχει την ανώτατη εκπαίδευση και παραμένει μέλος της ακόμα και σήμερα.

Είναι Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και μάλιστα βραβευμένος για την προσφορά του στο Συνάνθρωπο και στη συμβολή του κατά την περίοδο του μεταναστευτικού στο Ανατολικό Αιγαίο.

Όντας λάτρης του Καζαντζάκη και του συγγραφικού του έργου, παραποιεί του στίχους του συγγραφέα και σύνθημα του είναι:  “Με ΧΡΩΜΑΤΑ τις Πρωτοποριακές και Σύγχρονες Ιδέες μας
και με ΠΙΝΕΛΑ την Όρεξη για Δουλειά, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ το ΑΥΡΙΟ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ”

Ζητάει τη ψήφο των συμπολιτών του και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και να συμβάλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών στις γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.