Πα. Απρ 26th, 2024

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Παίρνουμε τη σκυτάλη

* Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πεντέλης

Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν την ανάγκη για δραστηριοποίηση νέων προσωπικοτήτων με όρεξη για αλλαγή του σκηνικού, σκληρή και έντιμη δουλειά για το συλλογικό συμφέρον . Η νεοτροπία μας στην κάλπη οφείλει περισσότερο από ποτέ την υπεύθυνη και κριτική στάση μας στις επιλογές που θα κάνουμε. Η αντίδραση του κόσμου για ολα τα δεινά που περνά , δεν πρέπει να εκδηλωθεί ως αποχή και αδιαφορία. Η αντίδραση πρέπει να είναι σκληρή και να διαφοροποιήσει την σκέψη τους με επιλογές αποκομμένες από το παρελθόν που μας έχουν στοιχίσει την πρόοδο .

Παλαιοκομματικές αντιλήψεις , συγγενικές επιλογές χωρίς υπόβαθρο και πελατειακές συμφωνίες με γνώμονα το δούναι και λαβείν πρέπει να “αποσυρθούν” από την σκέψη όλων μας . Οι δήμοι έχουν ανάγκη απο προσωπικότητες του διπλανού σπιτιού που δεν εμφανίζονται στον τόπο τους μόνο προεκλογικά και βομβαρδίζουν τον πολίτη για να υφαρπάξουν την ψήφο του χωρίς επιχείρημα . Ψάξτε , αναζητήστε και στηρίξτε πραγματικά αυτόν που σας κάνει το κλικ οτι την επόμενη μέρα θα προσφέρει το λιθαράκι του στην καθημερινότητα σας . Νέοι ναι, με προϋποθέσεις όμως και όχι με μοναδικό επιχείρημα την ηλικία. Νέοι που ακολουθούν ίδιες τακτικές που επαναφέρουν το παρελθόν στην ζωή μας πρέπει να απορρίπτονται. Νέοι άεργοι χωρίς καμία εμπειρία και βιογραφικό αύριο θα αναζητούν λύσεις στα προσωπικά τους προβλήματα μέσα από το θεωρητικό ενδιαφέρον τους για την πόλη. Νέοι με πελατειακή προσέγγιση απέναντι στον ψηφοφόρο και κεντρικές γραμμές, γεννούν πολιτικούς της παλαιάς εποχής.

Αλλάζουμε σελίδα πραγματικά και όχι επιφανειακά. Αυτό με οδήγησε στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά . Η ιδιότητα μου ως επιχειρηματίας και ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία με βοήθησε στην δημιουργία υποδομής και σκέψης με γνώμονα την σκληρή δουλειά και την αξιοκρατία ώστε την επόμενη μέρα ο τόπος να ωφεληθεί πραγματικά και συγκεκριμένα.

Όταν έχουμε διαχειριστεί κρίσεις και έχουμε βρει τις λύσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον του σκληρού ανταγωνισμού έτσι και την επόμενη μέρα θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον δήμο μας ψηλά. Η συνταγή είναι μία και είμαι απόλυτος σε αυτό, σκληρή δουλειά, νεανικό πάθος και όραμα.

Παίρνουμε την σκυτάλη!

* Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος είναι 28 ετών, επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πεντέλης με την Συμπολιτεία και την Δήμητρα Κεχαγιά