Σα. Απρ 20th, 2024

Χωρίς «Τεντόμες» η Αθήνα μπορεί να πάει ψηλά

Σε ρίσκο υψηλού κινδύνου εξελίσσεται η περίπτωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Χρήστου Τεντόμα για την πορεία του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του υπόδικου, -πρώην αντιδημάρχου και στενού συνεργάτη του Καμίνη-, για την «Ρόδα» που δεν γύρισε ποτέ στο Σύνταγμα αλλά και οι περίεργες κομματικές κωλοτούμπες του καλομαθημένου σπλάχνου του δεξιού σωλήνα και άφαντου υπαλλήλου της ΔΕΗ, μονό τιμή δεν περιποιούν στο ήθος που θέλει να εκπέμπει ο εκκολαπτόμενος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σενάρια περί άμεσης απομάκρυνσης του Τεντόμα έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι των κλειστών συναντήσεων των συνεργατών του γιού της Ντόρας, ελέω του κακού αποτυπώματος που αφήνουν οι ηχηρές και ανεξέλεγκτες πλέον αντιδράσεις που προκαλεί εσωτερικά η παρουσία του άλλοτε συνεργάτη των Κακλαμάνη, Σπηλιωτόπουλου και Ντόρας..!!!

Η ηθική του Αθηναίου δεξιού ψηφοφόρου και νοικοκύρη, πατριώτη, Νεοδημοκράτη δεν ανέχεται πρακτικές «Τεντόμα» όσο οδεύουμε προς την κρίσιμη κάλπη του Μαΐου. Δόλιες συμπεριφορές ανθρώπων που έκαναν επάγγελμά τους την κομματική αναρρίχηση και το ρουσφετολογικό νταραβέρι, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα το χρηματικό μαξιλάρι της άφαντης θεσούλας που τους πρόσφεραν στην κάθε κρατική «ΔΕΗ» οι πλάτες των αλλοτινών κομματικών πατρώνων, γίνονται σήμερα βορά στα πλήθη…

Σημαντικά στελέχη και μέλη της δεξιάς παράταξης που κράτησε όρθια επί χρόνια το όνομα, το ήθος και την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας, βλέποντας την ατσαλάκωτη πορεία του Τεντόμα στο χρόνο να γίνεται συνώνυμο του νεποτισμού και του «παρτακισμού» δίχως αύριο, δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν τη μεγάλη ρήξη με την Πειραιώς, αν συνεχίσει να καλύπτει τις υπόγειες διαδρομές του Τεντόμα.

Σε μια περίοδο με υψηλή ανεργία, με νέους που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στα πέρατα του κόσμου για να βρουν μια υποτυπώδη επαγγελματική στέγη, το προκλητικό παράδειγμα της «Τεντόμιας» ευζωίας και κομματικής μαγκιάς μόνο κέρδος δε θα επιφέρει στον απόγονο του Παύλου Μπακογιάννη.

Όλα δείχνουν ότι το ποτήρι ξεχείλισε και οι αποφάσεις για «αποκεφαλισμό» του ανεπάγγελτου κουμανταδόρου της «Αθήνας Ψηλά» είναι προ των Μπακογιάννειων πυλών…
Ο καιρός γαρ εγγύς!