ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Αέρας» νίκης για τον Παναγιώτη Μανούρη στη Νέα Ιωνία

Με Αέρα νίκης φαίνεται να έχει ήδη στη Νέα Ιωνία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης. Στην υποψηφιότητά του άλλωστε, «ομονόησαν» από νωρίς (Οκτώβριο- Νοέμβριο) τόσο η ΝΔ όσο και το ΚΙΝ.ΑΛ. δίνοντάς του την επίσημη στήριξη και επενδύοντας στη δυναμική του συνδυασμού του.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο δήμο είναι το γεγονός ότι η παράταξη του νυν δημάρχου Ηρακλή Γκότση, φυλλορροεί με διαρκείς παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων –αποκορύφωμα η πρόσφατη παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Αναμουρλόγλου και των δημοτικών συμβούλων Πηγής Ατταλίδου και Ηλία Γκαραβέλα με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να δυσκολεύεται ακόμη και να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία στα συμβούλια για να υπερψηφιστούν οι θέσεις της.

Οι δημοτικοί αυτοί συμβουλοι, όπως και ο πρώην αντιδήμαρχο του κ. Γκότση, ο Φώτης Τσομπάνογλου ανακοινώθηκαν στον συνδυασμό του Παναγιώτη Μανούρη για τις επερχόμενες εκλογές.

Θέση στο Δημοτικό σκηνικό της Νέας Ιωνίας θα διεκδικήσουν ακόμη η Δέσποινα Θωμαΐδου, που προέρχεται από το “παλαιό ” ΠΑΣΟΚ που δεν κατάφερε όμως να αποσπάσει στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο Νίκος Κουκουλάρης, που στο παρελθόν είχε απομακρυνθεί από τη ΝΔ αλλά τώρα δηλώνει και πάλι κοντά στην κεντροδεξιά παράταξης με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως “αντάρτη”.

Το εκλογικό παζλ συμπληρώνουν ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με σταθερή παρουσία και στήριξη απο το Κ.Κ.Ε και η Κίνηση «Εκτός Σχεδίου», που δεν έχει αποσαφηνίσει πλήρως τις προθέσεις της αλλά είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσει μερίδιο από τους ψηφοφόρους της αριστεράς.

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία – Μαζί του η Μαρία Παπαγεωργίου

Ένας παγκόσμιος πρεσβευτής της ανατολίτικης και μεσογειακής μουσικής

3 ώρες ago

Παρεμβάσεις κοινωνικής ένταξης Ρομά σε επτά Δήμους της Κ. Μακεδονίας

Έντονο κοινωνικό πρόσιμο έχει η απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να χρηματοδοτήσει ολοκληρωμένες παρεμβάσεις κοινωνικής…

5 ώρες ago

Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία των εργαζομένων ζητά η ΠΟΕ- ΟΤΑ

Άμεσα νομοθετικά μέτρα και όχι αποσπασματικές πρακτικές, για την προστασία των εργαζομένων στους δήμους της…

5 ώρες ago

Καλαμάτα: Διαμόρφωση 4.500 τ.μ. υπαίθριων χώρων στάθμευσης και κοινόχρηστων χώρων

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων…

5 ώρες ago

Ομόφωνο «όχι» του Δ. Σ. Ορχομενού στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

Σταθερή η θέση του δήμου υπέρ της προστασίας του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και της…

6 ώρες ago

Ν. Σμύρνη: Στην ψηφιακή εποχή και η Δημοτική Συγκοινωνία

Δείτε τα δρομολόγια από το κινητό σας.

6 ώρες ago