Πα. Απρ 26th, 2024

Για πρώτη φορά διοργανώνονται 5 debate ανάμεσα στους υποψηφίους για τον δήμο Αθηναίων

Βασικός «πρωταγωνιστής» στην επικείμενη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αναμφισβήτητα ο δήμος Αθηναίων. Τα κομματικά επιτελεία έχουν ρίξει το βάρος στους «εκλεκτούς» τους και παράλληλα οι ίδιοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν από νωρίς ξεκινήσει τις προεκλογικές τους εκστρατείες έχοντας αντιληφθεί την βαθειά πολιτική σημασία των εκλογών στον δήμο της πρωτεύουσας.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδεται στις προσεχείς εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας είναι η διεξαγωγή debate ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους δημάρχους, που σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον πέντε μέχρι τις εκλογές.

Για πρώτη φορά στα χρονικά υποψήφιοι δήμαρχοι αναμετρώνται σε μορφή δημόσιου διαλόγου, προβάλλοντας τον προγραμματικό σχεδιασμό τους για την επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Με την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων να έχει ήδη πραγματοποιηθεί στις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ», μεταξύ των Κώστα Μπακογιάννη, Νάσο Ηλιόπουλο, Παύλο Γερουλάνο και Νίκο Σοφιανό και ακόμα τέσσερις να βρίσκονται στα «σκαριά».

Συγκεκριμένα αναμένεται η διεξαγωγή συζήτησης ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους στις 26 Απριλίου υπό την αιγίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης και ακόμη μία ανάμεσα στους τέσσερις διεκδικητές του δήμου, που θα διοργανωθεί από την ΕΣΗΕΑ. Ενώ μέχρι την βραδιά των εκλογών έχουν προγραμματιστεί ακόμη τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα στους «μνηστήρες» της πρωτεύουσας.

Σίγουρο είναι ότι μέχρι την Κυριακή των εκλογών οι αναμετρήσεις των υποψήφιων δημάρχων θα πληθαίνουν και οι τόνοι στον δήμο Αθηναίων θα αρχίσουν να ανεβαίνουν.