ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Γιώργου Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο Αττικής

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δημοτικού Συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου, το απόγευμά του Σαββάτου 2 Μαρτίου στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Γαβριήλ, πολιτευτών και υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, προσωπικοτήτων από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων φορέων από τον κοινωνικό ιστό του Ηρακλείου Αττικής, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου κάλεσε σε συμπόρευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης» ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να επιτευχθεί «αλλαγή σελίδας» στη διοίκηση του Δήμου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μάϊου.

«Η παράταξη μας γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου. Αυτές εκπροσωπούμε αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε. Έχουμε τη διάθεση, την εμπειρία και τη γνώση να μετατρέψουμε με αιχμή τις νέες τεχνολογίες το Δήμο μας σε πρότυπο λειτουργίας και σημείο αναφοράς», είπε ο Γιώργος Παπαδημητρίου στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου θέλοντας να τονίσει τη σημασία που έχουν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του οι νέες τεχνολογίες, προς χρήση και εξυπηρέτηση των δημοτών, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα, όπου είχε επίσημη συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για υιοθέτηση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων, σε αυτό τον ιδιαίτερα λειτουργικό τομέα.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής επισήμανε:

«Εδώ μιλάμε για το Ηράκλειο και τις ανάγκες του.

Φιλοδοξώ να γίνω ο Δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς και κοστούμια εξουσίας. Θέλουμε το Ηράκλειο να πάψει να είναι ο «φτωχός συγγενής» των όμορων Δήμων. Θέλουμε να καταστήσουμε το Δήμο περισσότερο φιλικό και λειτουργικό. Μπορούμε να προσδώσουμε στο προάστιο θετικό πρόσημο. Αυτό έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας, τίποτε άλλο».

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ανάμεσα σε επευφημίες, ανακοίνωσε την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παντερή και του πρώην Αντιδημάρχου και προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου Μίλτου Βαφειαδάκη.

Ο ίδιος ανανέωσε το ραντεβού του με την κοινωνία πολιτών του Ηρακλείου Αττικής για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπου αναμένεται να κοινοποιηθούν στο κοινό, οι τομείς του προγράμματος μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΝΟΗ» Κυριάκος Κουτρούλης και ο δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης.

Share

Τελευταία άρθρα

Έτοιμη η Καλαμάτα για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Η Καλαμάτα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, 5-7 Νοεμβρίου 2026.

7 λεπτά ago

Περιφ. Πελοποννήσου: Ανέγερση Διοικητηρίου στην Τρίπολη

Προχωρούν οι διαδικασίες μίσθωσης οικοπέδου για το νέο Διοικητήριο στην Τρίπολη με απόφαση της Περιφερειακής…

29 λεπτά ago

Επίσκεψη Παπαστεργίου στον Δήμο Πωγωνίου

Ανακοίνωση χρηματοδότησης 700.000€ για το Ψηφιακό Μουσείο Παραδοσιακής Ηπειρωτικής Μουσικής.

40 λεπτά ago

Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Άγγελος Βρεττός εξελέγη για τη θέση αυτή στον Δήμο Νέας Σμύρνης.

51 λεπτά ago

Δύο τόνοι τροφής για τα αδέσποτα ζώα από τον Δήμο Αιγάλεω

Την ευαισθησία τους για τα αδέσποτα ζώα της πόλης απέδειξαν για μία ακόμα φορά οι…

2 ώρες ago

Π. Φάληρο: Εξασφάλιση ελεύθερων χώρων πρασίνου

Αγορά οικοπέδου από τον Δήμο για τη διατήρηση υπάρχουσας παιδικής χαράς.

2 ώρες ago