Πα. Απρ 26th, 2024

Ποιοί celebrities διεκδικούν το σταυρό σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά και άνθρωποι της τηλεόρασης.

Ας δούμε, μέχρι στιγμής, ποιοι είναι:

Στην πολιτική αποφάσισε να κατέβει ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής θα θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, στον δήμο Περιστερίου. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Τη μάχη του σταυρού θα δώσει και σεναριογράφο και θεατρικός συγγραφέα Χάρης Ρώμας, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών και μάλιστα στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη θα είναι και  ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, όπως και ο ακτιβιστής Παναγιώτης Μήλας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Nivo ή κατά κόσμο Νίκος Βουρλιώτης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Πρώτη Ξανά».

Η Αννα – Μαρία Λογοθέτη που κατεβαίνει υποψήφια δηµοτική σύµβουλος µε τον συνδυασµό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά µπροστά».

Από το πρώτο «Survivor» του ΣΚΑΪ, έρχεται να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Κορωπίου η Ειρήνη Κολιδά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα».

Ο Γιάννης Βούρος που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος.

Ο Σωκράτης ελ Γκαµαλί, τον οποίο γνωρίσαµε µέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ «Power of Love» και ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη «Πολίτες σε δράση» στον ∆ήµο Ζωγράφου.

Στο συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής, θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας.

Η ηθοποιός Κλειώ Δανάη Οθωναίου που θα δώσει τη μάχη του σταυρού σε ψηφοδέλτιο για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η Εύη Χειλά, άλλαξε λουκ, λέγεται Ευδοξία και διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος.

Η Έφη Αναστασοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, όπως ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Power Of Lοve, κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Υποψήφια στο δήμο Ζωγράφου με τον συνδυασμό του Βασίλη Θώδη θα είναι η τραγουδίστρια Τίνα Τράκου.

Ο «Μισθοφόρος» ή αλλιώς Κώστας Αναγνωστόπουλος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής,

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατεβαίνει ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δήμο Σαρωνικού, όπου μαζί με τη σύζυγό του διατηρούν σπίτι.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Πρώτη Ξανά» θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός Nivo ή αλλιώς Νίκος Βουρλιώτης

Η Άννα- Μαρία Λογοθέτη, που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, «Αγία Παρασκευή- Μια γενιά μπροστά».