Πα. Απρ 26th, 2024

Ραφαήλ Κανελλόπουλος: Ένας δραστήριος νέος με τον Γιάννη Κωνσταντάτο

Ένας από τους νεότερους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές είναι ο Ραφαήλ Κανελλόπουλος που συμπορεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντάτο και τον συνδυασμό Ενωμένη Πόλη για την Τοπική Κοινότητα Ελληνικού.

Ο ίδιος έχοντας μεγαλώσει και γαλουχηθεί με τις αρχές και τις αξίες του εξέχοντος πολιτικού και Τέως πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου και με έντονο το αίσθημα της προσφοράς «γοητεύτηκε» από το χώρο της πολιτικής και των κοινών ήδη από την εφηβική ηλικία. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε ως αντικείμενο των σπουδών του τη Δημόσια Διοίκηση.

πρόκειται για ένα από τα δυνατά “χαρτιά” του Γιάννη Κωνσταντάτου καθώς η ανανέωση προσώπων και νοοτροπίας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του.

Ο νεαρός Ραφαήλ τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείτε επαγγελματικά έχοντας δημιουργήσει μια καινοτόμο start up , μια πρωτοποριακή εφαρμογή κρατήσεων την
e-night.

Όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει: « Μην φοβάσαι να δράσεις! Τα πάντα είναι εφικτά. Το ζήτημα είναι η προσπάθεια την οποία θα καταβάλλεις.

Σύντομο βιογραφικό.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ελληνικό.

Αψηφώντας τις “δυσκολίες των καιρών” αποφάσισα να δημιουργήσω την εφαρμογή κρατήσεων e-night, επενδύοντας στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Είμαι αριστούχος τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τον Ιούλιο του 2018 ανέλαβα καθήκοντα Αν. Γενικού Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α..

Τον Οκτώβριο του 2018 διοργάνωσα το 1ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στο Δήμο, υπό την αιγίδα του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.. Ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και είμαι κάτοχος 1ου Dan AiKiDo.